Wat is een goede website?

U bent zelf ongetwijfeld op zoek geweest naar informatie op het internet. Eén van de eerste dingen die dan opvalt is de professionaliteit van een website. Deze moet kunnen boeien, leesbaar zijn en moet soepel werken, anders bent u waarschijnlijk snel weg. Met een website kunt u uw online marketing Eindhoven optimaliseren. Maar wat is nu precies een goede website?

Een goede website is responsive

Met responsive wordt bedoeld dat de website kan worden bezocht op alle mobiele apparaten met internet. En niet alleen bezocht, ook met gemak worden genavigeerd. Wat u op uw pc kunt doen, is vaak anders dan wat er mogelijk is met een klein touchscreen van een mobiele telefoon. Door uw website responsive te maken vergroot u uw publiek aanzienlijk.

Een goede website is vindbaar

Het is altijd verstandig om uw website te testen op Search Engine Optimization. Heeft u dit goed afgesteld, dan zal uw website namelijk als één van de eersten naar voren komen als men bepaalde termen intoetst in een zoekmachine. Dit is essentieel, want de meeste mensen kijken niet verder dan de eerste pagina.

Een goede website boeit

Mensen kunnen uw website snel vinden en van elk apparaat benaderen en navigeren, maar als hij niet boeit, dan bent u de bezoekers ook snel kwijt. De gemiddelde tijd dat men geïnteresseerd blijft is 8 seconden. Zijn uw bezoekers daarna verveeld, dan zullen ze snel verder gaan naar de volgende.

Een goede website is positief

Met een goede website die is afgesteld op uw imago en doelgroep kunt u behalve reclame maken ook een positief gevoel achterlaten over uw bedrijf. Dit is belangrijk als u wilt dat de klant terugkomt en andere mensen inlicht over uw diensten. Als u een goede indruk achterlaat, heeft u de juiste manier gevonden om uw doelgroep te bereiken.