Een website laten bouwen? HBIM Internet marketing

HBIM Internet Marketing heeft de laatste jaren een goede naam opgebouwd. Steeds meer bedrijven hebben het website laten bouwen overgelaten aan dit gerenommeerde bedrijf. Dat zeggen wij niet om onszelf op de borst te slaan, want de volgende zinnen komen regelrecht van een onafhankelijke beoordelingssite. Een website laten bouwen kunt u volgens deze mensen aan ons dus wel overlaten.

 

Zelf een website maken

Er zijn tegenwoordig heel veel mensen die ervoor kiezen om zelf een website te lanceren. Dat kan ook steeds makkelijker, want via een domeinregistrator als Go Daddy (het grootste Amerikaanse bedrijf op het gebied van het registreren van domeinen) heb je voor een paar tientjes een domeinnaam geregistreerd. Voor het hosten van een website zijn duizenden partijen in te huren en de mogelijkheden met het bouwen van een website zijn vandaag de dag ook ruim. Zo kunt u via speciale, gebruiksvriendelijke programma’s websites ontwikkelen. Stap voor stap komt u daarmee in de buurt van uw eigen, perfecte website.

 

Niet uniek

Eén nadeel van al dit soort programma’s: de door u geproduceerde website is niet helemaal uniek. Het is namelijk zo dat deze programma’s werken in bepaalde formats. U kunt een specifiek design toewijzen aan uw site, maar ook iemand anders kan voor dit design gaan. Natuurlijk kunt u het ontwerp optimaliseren door het meer persoonlijk te maken, maar met een scherp oog zie je de overeenkomsten tussen de websites die gemaakt zijn in dezelfde programma’s. Zeker voor een groot bedrijf kan dat tot gezichtsverlies leiden, omdat de website direct een goedkopere uitstraling krijgt.

 

Een website laten bouwen

Het alternatief? Een website laten bouwen. Steeds meer bureaus, waaronder HBIM Internet marketing, hebben de kennis over het bouwen van websites. Daarnaast wordt het website laten bouwen steeds goedkoper. Waar het tot een paar jaar geleden nog duizenden euro’s kostte, zijn deze experts (webdesigners) nu al voor een paar honderd euro in te huren. Tussen de webdesigners kan trouwens nogal eens een groot niveauverschil zitten. Waak daar voor tijdens het website laten bouwen.