Waar wordt beeldschermcommunicatie toegepast?

Een bedrijf als QYN is een goed voorbeeld van een specialist in beeldschermcommunicatie. Ze verzorgen het proces van het begin tot einde voor je en zorgen er ook altijd voor dat het echt werkt. Bovendien zorgen ze voor de juiste inhoud zodat het aantrekkelijk is voor de klant maar ook nog eens rendement oplevert voor je bedrijf.

Bekijk voorbeelden van andere gebruikers

In het geval van beeldschermcommunicatie wordt een scherm (groot of klein maakt niet uit) gebruikt om klanten te informeren maar ook te stimuleren om bijvoorbeeld een winkel in te gaan en een aankoop te doen. Twijfel je als bedrijf of beeldschermcommunicatie wel iets voor jou is? Kijk dan eens op de website van QYN wat er allemaal mogelijk is. Ze geven uitleg over de diverse manieren maar je vindt er ook voorbeelden terug van bedrijven die je reeds zijn voorgegaan. De klantcases die ze noemen hebben betrekking op bedrijven die bij veel mensen wel bekend zijn dus je kunt zeker stellen dat deze manier van communicatie steeds belangrijker wordt. Er wordt gebruik van gemaakt door diverse winkels die een beeldscherm in de etalage plaatsen om klanten ervan te overtuigen binnen te gaan.

In ziekenhuizen

Ook instellingen zoals ziekenhuizen maken nog al eens gebruik van deze techniek. Met behulp van de schermen kan de patiënt die zit te wachten allerlei informatie tot zich nemen over het ziekenhuis zelf maar dit wordt ook gecombineerd met nieuws en andere interessante zaken.

Ook handig binnen een bedrijf

Beeldschermcommunicatie kan ook op een klein scherm gebruikt worden. Dit is bijvoorbeeld ook heel erg handig voor het personeel binnen een bedrijf. De leiding kan dan berichten plaatsen die iedereen op de mobiele telefoon kan lezen. Deze komen snel aan en hebben ook nog eens een groot bereik dus dat maakt de interne communicatie alleen maar makkelijker.

Wat is een goede website?

U bent zelf ongetwijfeld op zoek geweest naar informatie op het internet. Eén van de eerste dingen die dan opvalt is de professionaliteit van een website. Deze moet kunnen boeien, leesbaar zijn en moet soepel werken, anders bent u waarschijnlijk snel weg. Met een website kunt u uw online marketing Eindhoven optimaliseren. Maar wat is nu precies een goede website?

Een goede website is responsive

Met responsive wordt bedoeld dat de website kan worden bezocht op alle mobiele apparaten met internet. En niet alleen bezocht, ook met gemak worden genavigeerd. Wat u op uw pc kunt doen, is vaak anders dan wat er mogelijk is met een klein touchscreen van een mobiele telefoon. Door uw website responsive te maken vergroot u uw publiek aanzienlijk.

Een goede website is vindbaar

Het is altijd verstandig om uw website te testen op Search Engine Optimization. Heeft u dit goed afgesteld, dan zal uw website namelijk als één van de eersten naar voren komen als men bepaalde termen intoetst in een zoekmachine. Dit is essentieel, want de meeste mensen kijken niet verder dan de eerste pagina.

Een goede website boeit

Mensen kunnen uw website snel vinden en van elk apparaat benaderen en navigeren, maar als hij niet boeit, dan bent u de bezoekers ook snel kwijt. De gemiddelde tijd dat men geïnteresseerd blijft is 8 seconden. Zijn uw bezoekers daarna verveeld, dan zullen ze snel verder gaan naar de volgende.

Een goede website is positief

Met een goede website die is afgesteld op uw imago en doelgroep kunt u behalve reclame maken ook een positief gevoel achterlaten over uw bedrijf. Dit is belangrijk als u wilt dat de klant terugkomt en andere mensen inlicht over uw diensten. Als u een goede indruk achterlaat, heeft u de juiste manier gevonden om uw doelgroep te bereiken.

Alles over verschillende soorten hosting

Er bestaan verschillende soorten hosting. Wanneer er een keuze gemaakt moet worden, is het van belang dat je weet wat de verschillen zijn tussen de soorten hosting. Er bestaan duidelijke verschillen tussen managed en unmanaged hosting. Daarom is het goed om nu te bekijken wat de verschillen zijn en wat dan de mogelijkheden voor jou zijn. Er is een belangrijk verschil tussen managed en unmanaged hosting en dat is de mate van ondersteuning door de hosting provider. Als de keuze wordt gemaakt voor managed hosting dan neemt eigenlijk de provider in principe alles uit handen. Dit gaat dus over het onderhoud van het systeem, het controlepaneel, de server en software updates. Dit geldt ook voor automatische back-ups en monitoring van het systeem en beveiliging tegen virussen en malware.

Verschillen uitgelegd

Bij managed hosting is het beheer van je applicatie of website niet inbegrepen. De provider biedt een controlepaneel aan waarmee je een beperkt aantal taken zelf uit kunt voeren. Wanneer je dat ook uit handen zou willen geven, dan zit daar wel een prijskaartje aan. Vaak biedt een provider een 24/7 helpdesk aan, wanneer er toch een probleem is. Responstijden kunnen ook langer of korter zijn, dat hangt af van de kosten. Als je Host Nieuws in de gaten houdt, dan kun je altijd bekijken wat het laatste nieuws is op dit gebied. Een andere optie die je hebt is kiezen voor Unmanaged hosting. Daarbij zal de provider alleen het basisonderhoud aan de server en het netwerk uitvoeren. De rest wat er gedaan moet worden is je eigen verantwoordelijkheid. Welke keuze je maakt, hangt af van hoeveel je zelf wil doen, wat je uit wil besteden en wat je budget is. Bij Host Nieuws kun je altijd kijken naar het laatste nieuws.

Een website laten bouwen? HBIM Internet marketing

HBIM Internet Marketing heeft de laatste jaren een goede naam opgebouwd. Steeds meer bedrijven hebben het website laten bouwen overgelaten aan dit gerenommeerde bedrijf. Dat zeggen wij niet om onszelf op de borst te slaan, want de volgende zinnen komen regelrecht van een onafhankelijke beoordelingssite. Een website laten bouwen kunt u volgens deze mensen aan ons dus wel overlaten.

 

Zelf een website maken

Er zijn tegenwoordig heel veel mensen die ervoor kiezen om zelf een website te lanceren. Dat kan ook steeds makkelijker, want via een domeinregistrator als Go Daddy (het grootste Amerikaanse bedrijf op het gebied van het registreren van domeinen) heb je voor een paar tientjes een domeinnaam geregistreerd. Voor het hosten van een website zijn duizenden partijen in te huren en de mogelijkheden met het bouwen van een website zijn vandaag de dag ook ruim. Zo kunt u via speciale, gebruiksvriendelijke programma’s websites ontwikkelen. Stap voor stap komt u daarmee in de buurt van uw eigen, perfecte website.

 

Niet uniek

Eén nadeel van al dit soort programma’s: de door u geproduceerde website is niet helemaal uniek. Het is namelijk zo dat deze programma’s werken in bepaalde formats. U kunt een specifiek design toewijzen aan uw site, maar ook iemand anders kan voor dit design gaan. Natuurlijk kunt u het ontwerp optimaliseren door het meer persoonlijk te maken, maar met een scherp oog zie je de overeenkomsten tussen de websites die gemaakt zijn in dezelfde programma’s. Zeker voor een groot bedrijf kan dat tot gezichtsverlies leiden, omdat de website direct een goedkopere uitstraling krijgt.

 

Een website laten bouwen

Het alternatief? Een website laten bouwen. Steeds meer bureaus, waaronder HBIM Internet marketing, hebben de kennis over het bouwen van websites. Daarnaast wordt het website laten bouwen steeds goedkoper. Waar het tot een paar jaar geleden nog duizenden euro’s kostte, zijn deze experts (webdesigners) nu al voor een paar honderd euro in te huren. Tussen de webdesigners kan trouwens nogal eens een groot niveauverschil zitten. Waak daar voor tijdens het website laten bouwen.